Jesteś tutaj:
  1. Start
  2. Jadłospis

Jadłospis

       

       MENU

PONIEDZIAŁEK  26.11.2018 Alergeny: (1,3,9)

 Barszcz z uszkami (z mięsem), krokiety z kapustą, herbata z cytryną.

 

WTOREK 27.11.2018 Alergeny: (1 ,3,7,9)

Nugetssy drobiowe, ziemniaki z masłem i koperkiem, surówka z białej kapusty z jabłkiem i marchewką,

kompot owocowy.

ŚRODA 28.11.2018 Alergeny: (1,3,7,9)

 Zapiekanka (kiełbasa wiejska, ser mozzarella, papryka, pieczarki), herbata owocowa, mandarynka.

 

CZWARTEK 29.11.2018 ALERGENY (1,7,9,10)

Szynka z sosem, ziemniaki z masłem i koperkiem, fasolka żółta szparagowa z masłem, kompot owocowy.

 

PIĄTEK 30.11.2018 ALERGENY (1,3,7)

Pierogi z masłem, mleko.

 

S M A C Z N E G O !!!!!!

 

UWAGA!  KUCHNIA ZASTRZEGA SOBIE PRAWO DO ZMIAN W JADŁOSPISIE

Numery alergenów występujących w posiłkach:
1. Zboża zawierające gluten
2. Skorupiaki i produkty pochodne
3. Jaja i produkty pochodne
4. Ryby i produkty pochodne
5. Orzeszki ziemne (arachidowe)
6. Soja i produkty pochodne
7. Mleko i produkty pochodne

8. Orzechy

9. Seler i produkty pochodne
10. Gorczyca i produkty pochodne
11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
12. Dwutlenek siarki
13. Łubin
14. Mięczaki

NA GÓRĘ